BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Bedrijfsfoto's zijn geschikt voor verschillende toepassingen:
  • Websites
  • Social Media
  • Profilering
  • Presentaties
  • Promotiemateriaal
  • en nog veel meer
PROFESSIONELE EN MODERNE BEDRIJFSFOTOGRAAF
Boost je bedrijf met 'fotostorytelling'

De tijd van saaie bedrijfsfoto’s ligt achter ons. Je hebt de aandacht van een (potentiële) klant maar heel even. In die korte tijd wil je natuurlijk dat hij zich aangetrokken voelt om verder te kijken.

Er is geen betere manier om dit te doen dan met de juiste foto’s.

Ik zorg dat de foto’s die in uw bedrijf genomen worden belevingsfoto’s zijn: de mensen die bij u werken, een vertegenwoordiger, uw klanten, …
We plaatsen hen centraal in uw bedrijf en fotograferen hen terwijl ze bezig zijn met hun taak, gesprek of aankoop.

Statistieken tonen aan dat u met deze vorm van fotografie de aandacht van de kijker meer dan dubbel zo lang vast kunt houden.

DE VOORDELEN

VAN FOTOSTORYTELLING DOOR EEN PROFESSIONEEL FOTOGRAAF

MATERIAAL

Je foto's worden gemaakt met professioneel fotomateriaal en achteraf ook nog professioneel bewerkt. Dat resulteert in een kwaliteit die je zelf nooit verkrijgt.

VAL OP IN DE MASSA

Door actiebeelden te gebruiken die uw echte medewerkers en klanten in uw bedrijf en al zijn facetten laten zien creëer je een unieke beleving. Mensen gaan geboeid kijken en onmiddellijk opgenomen worden in de echte sfeer van je bedrijf.

PROMOTIE EN RECLAME

Het gebruik van je professionele foto's op je website is natuurlijk zeer belangrijk, maar daarnaast kan je ze ook gebruiken op je social media kanalen en voor drukwerk en publicaties.

ZICHTBARE STIJGING

Door het gebruik van professionele belevingsfoto's zal je je bedrijf automatisch een professionele, betrouwbare en unieke uitstraling geven. Door de beleving van mensen in je foto's op te nemen krijgt de kijker sneller vertrouwen in jou en hierdoor zal je je zakencijfer zeker zien stijgen.

KLANTENBINDING

Klanten die in je zaak aanwezig waren en nog wat twijfelden kunnen achteraf je zaak opnieuw online bezoeken. Door eigen waardevolle belevingsfoto's hebben ze onmiddellijk weer het juiste gevoel en gaan ze sneller over tot een online aankoop via uw website of een nieuw bezoek in uw zaak.

NIEUWE KLANTEN

Door de foto's op sociale media te posten zullen ze door veel van uw bestaande klanten gedeeld worden aan mensen binnen hun kennissenkring. Dat zijn nieuwe potentiële klanten voor u als ze zich door de foto's aangesproken voelen bij wat u doet en dit gebeurt veel sneller als de juiste beleving in de foto's aanwezig is.

Fotostorytelling versterkt
de kracht van je bedrijf !

Onze bedrijfsfotografie – Fotografie met een verhaal

Een bedrijfsfotograaf waar u geen omkijken naar heeft

ONZE WERKWIJZE

WAT ZAL HET U KOSTEN?

Tarieven

Onze richtprijs is € 75 voor het eerste uur en € 65 voor elk volgend uur. U dient er wel rekening mee te houden dat er voor elk gefotografeerd uur een uur nabewerking van de beelden nodig is.
In de praktijk maken we voor u steeds een vaste prijs op voor uw evenement zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kan hiervoor steeds vrijblijvend een offerte aanvragen via het aanvraagformulier hieronder.

Onze prijs is all-in met het volgende inbegrepen:

01

OPNAMES

Ik zorg bij de opnames dat er niets aan de inhoud van de foto’s ontbreekt: sfeerimpressie, de ruimte, de producten, personen, interieur- en exterieurfoto’s, details, …

02

selectie

Uit de volledige fotoshoot selecteer ik de mooiste beelden om tot een mooie homogene fotoreportage te komen.

03

retouche

Ik zorg voor gebruiksklare foto’s die, waar nodig, gecorrigeerd zijn op uitsnede, kleurechtheid, storende elementen en uitstraling.

04

foto's

U ontvangt als afgewerkt product 2 mappen met foto’s:
HiRes – hoge resolutiebeelden van 900 dpi
LoRes – lage resolutiebeelden van 300 dpi
Desgewenst kan er voor Social Media ook nog een map met beelden van 72 dpi worden toegevoegd.

05

copyright

U ontvangt als opdrachtgever het onbeperkt gebruiksrecht voor alle foto’s.

WIl u graag een offerte of een boeking maken?

Aanvraagformulier

EN WE KUNNEN NOG MEER VOOR U DOEN !

Boost uw bedrijf nog verder

Naast bedrijfsfotografie kunnen we met onze portretfotografie en evenementfotografie een volledig uitgewerkt bedrijfsportret voor u maken en indien u over geen of een slecht functionerend website beschikt, kunnen we er met een nieuwe website voor zorgen dat uw bedrijf echt in het oog springt.

PORTRETFOTOGRAFIE

JOUW PORTRET

Met een professioneel portret kan uw netwerk in één oogopslag zien wie u bent en laat u meteen een sterke indruk achter.
LEES MEER

EVENEMENTFOTOGRAFIE

JOUW EVENEMENT

Organiseert u een beurs, een receptie voor een personeelslid, een bedrijfsfeest, een teambuilding, ... ? Laat uw bezoekers achteraf nagenieten en verstevig uw band met hen
LEES MEER

WEBDESIGN

WEBDESIGN

Bij ons bent u aan het juiste adres om al dat mooie beeldmateriaal te verwerken in een goed converterende website of webshop.
LEES MEER

we horen graag van jou !

Een vraag of speciaal verzoek?

Als creatieve fotograaf en webdesigner worden we graag geprikkeld door nieuwe uitdagingen. Neem gerust contact met ons op als je je zaak wil boosten en meer omzet wil realiseren. Wij werken jouw ideeën samen met je uit en zorgen voor een professionele uitstraling van je bedrijf.

Ons adres

Zend ons je boodschap