EVENEMENTFOTOGRAFIE

  • Presentaties
  • Teambuilding
  • Conferenties
  • Productlanceringen
  • Recepties
  • en nog veel meer
PROFESSIONELE EN DESKUNDIGE EVENEMENTFOTOGRAAF

Geniet na van uw evenement

In de voorbereiding van een evenement wordt veel tijd gestoken. Als je als bedrijf een evenement organiseert is het dan ook zeer belangrijk dat dit vlekkeloos verloopt. Eens het evenement voorbij stopt het vaak.

Maar eigenlijk begint het voor jouw bedrijf dan eigenlijk pas:
als je een professioneel beeldverslag hebt, kan je je sponsors, partners en bezoekers achteraf laten nagenieten waarbij je ze een link stuurt waar ze de foto’s kunnen bekijken en je ondertussen de mogelijkheid hebt om er nog een boodschap of verkoopmoment bij te doen.
Bovendien kan je je fotomateriaal ook gebruiken om je bedrijf te promoten via Social Media of gebruiken als marketing naar aankomende evenementen.
Evenementfotografie is dus minstens even belangrijk als een goede locatie en goede cateraar!

DE VOORDELEN

VAN EEN EVENEMENTFOTOGRAAF

MATERIAAL

Je foto's worden gemaakt met professioneel fotomateriaal en achteraf ook nog professioneel bewerkt. Dat resulteert in een kwaliteit die je zelf nooit verkrijgt.

EVALUATIE

Aan de hand van de foto's van uw evenement kan u een evaluatie maken. Wat ging er goed? Wat moet volgende keer anders? Wat moet er zeker opnieuw bij zijn? Waren er knelpunten?

MARKETING

U kan uw event professioneel op uw social media plaatsen of gebruiken in uw drukwerk.
Of uw bezoekers kunnen hun emailadres achterlaten om de foto's te bekijken. Hierdoor kunt u uw bereik vergroten.

REGISTRATIE

Na afloop van uw evenement heeft u een perfecte registratie van wat er gebeurd is. Wie waren er? Was alles goed geregeld? Waren alle details in orde? Wat kan er nog beter?

KLANTENBINDING

Uw gasten deden allemaal hun best om er op en top uit te zien op uw evenement. Daardoor zijn ze zeker benieuwd naar de foto's die van hen werden genomen. Door het terugzien van deze foto's blijven ze in verbinding met uw bedrijf

NIEUWE KLANTEN

Door de foto's op social media te posten zullen ze door veel van uw bestaande klanten gedeeld worden aan mensen binnen hun kennissenkring. Dat zijn nieuwe potentiële klanten voor u als ze zich door de foto's aangesproken voelen bij wat u doet.

Evenementfotografie versterkt
de kracht van je event !

Evenementfotografie – Fotografie met een verhaal

Een evenementfotograaf waar u geen omkijken naar heeft

ONZE WERKWIJZE

WAT ZAL HET U KOSTEN?

Tarieven

Onze richtprijs is € 75 voor het eerste uur en € 65 voor elk volgend uur. U dient er wel rekening mee te houden dat er voor elk gefotografeerd uur een uur nabewerking van de beelden nodig is.
In de praktijk maken we voor u steeds een vaste prijs op voor uw evenement zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kan hiervoor steeds vrijblijvend een offerte aanvragen via het aanvraagformulier hieronder.

Onze prijs is all-in met het volgende inbegrepen:

01

OPNAMES

Ik zorg bij de opnames dat er niets aan de inhoud van de foto’s ontbreekt: sfeerimpressie, de ruimte, interactie tussen bezoekers, hoogtepunten, sprekers, details, …

02

selectie

Uit de volledige fotoshoot selecteer ik de mooiste beelden om tot een mooie homogene fotoreportage te komen.

03

retouche

Ik zorg voor gebruiksklare foto’s die, waar nodig, gecorrigeerd zijnop uitsnede, kleurechtheid, storende elementen en uitstraling.

04

foto's

U ontvangt als afgewerkt product 2 mappen met foto’s:
HiRes – hoge resolutiebeelden van 900 dpi
LoRes – lage resolutiebeelden van 300 dpi
Desgewenst kan er voor Social Media ook nog een map met beelden van 72 dpi worden toegevoegd.

05

copyright

U ontvangt als opdrachtgever het onbeperkt gebruiksrecht voor alle foto’s.

WIl u graag een offerte of een boeking maken?

Aanvraagformulier

EN WE KUNNEN NOG MEER VOOR U DOEN !

Boost uw bedrijf nog verder

Naast evenementfotografie kunnen we met onze portretfotografie en bedrijfsfotografie een volledig uitgewerkt bedrijfsportret voor u maken en indien u over geen of een slecht functionerend website beschikt kunnen we er met een nieuwe website voor zorgen dat uw bedrijf echt in het oog springt.

PORTRETFOTOGRAFIE

JOUW PORTRET

Met een professioneel portret kan uw netwerk in één oogopslag zien wie u bent en laat u meteen een sterke indruk achter.
LEES MEER

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

JOUW BEDRIJF

Val op met een compleet eigen beeldbank van uw bedrijf. Pak uit met professionele foto's uw uw werkprocessen, personeel, producten, ...
LEES MEER

WEBDESIGN

WEBDESIGN

Bij ons bent u aan het juiste adres om al dat mooie beeldmateriaal te verwerken in een goed converterende website of webshop.
LEES MEER

we horen graag van jou !

Een vraag of speciaal verzoek?

Als creatieve fotograaf en webdesigner worden we graag geprikkeld door nieuwe uitdagingen. Neem gerust contact met ons op als je je zaak wil boosten en meer omzet wil realiseren. Wij werken jouw ideeën samen met je uit en zorgen voor een professionele uitstraling van je bedrijf.

Ons adres

Zend ons je boodschap