PORTRETFOTOGRAFIE

  • Portret voor uw website
  • Social Media Headshot
  • Portret voor publicaties
  • Managementfoto’s
  • Teamfoto’s
  • Pasfoto’s voor internationale paspoorten en visa
PROFESSIONELE EN DESKUNDIGE PORTRETFOTOGRAAF

Maak meteen een goede eerste indruk !

Een eerste indruk maakt u slechts één keer. Daarom zijn professionele portretfoto’s belangrijk op uw website, social mediakanalen, publicaties, …
Voor het maken van portretten neem ik rustig de tijd in mijn fotostudio. Een portretshoot bestaat uit een hele reeks foto’s waaruit u samen met mij onmiddellijk de perfecte foto kan selecteren. Is na een eerste shoot de perfectie niet bereikt, doen we gewoon een volgende en dit tot u helemaal tevreden bent.
Indien u in uw bedrijf met verschillende mensen samenwerkt, is het zeker aan te raden van iedereen portretten te maken en ook één of meerdere teamfoto’s te voorzien
Portretten kunnen in onze fotostudio, maar even goed op uw locatie.

MOGELIJKHEDEN

VAN ONZE PORTRETFOTOGRAFIE

WEBSITE

Een portret van jou en je eventuele medewerkers geeft een belangrijke eerste connectie met mensen die je website bezoeken. Mensen die je later in het echt ontmoeten hebben al een onmiddellijke herkenning en er is al autmatisch een eerste vertrouwensbasis gelegd.

SOCIAL MEDIA HEADSHOT

Social media zijn niet meer weg te denken in de zakelijke wereld.Om onze expertise te tonen delen we steeds meer kennis online. Natuurlijk wilt u dat dan als professional ook uitstralen. De foto die bij uw profiel staat bepaalt voor een groot gedeelte of mensen verder gaan lezen of wegklikken.

PUBLICATIES

Als u een drukwerk uitgeeft, een promotiefolder verspreidt, in een krant of tijdschrift komt, ... is het heel belangrijk dat u de juiste uitstraling heeft.

TEAMFOTO'S

Naast een goed portret van uzelf zijn ook de portretten van uw medewerkers zeer belangrijk. Als u een professionele bedrijfsuitstraling wil, moeten alle portretten hetzelfde karakter uitstralen.Een teamfoto geeft een mooi overzicht van de grootte van je bedrijf.

OP UW LOCATIE

Naast een headshot is een foto waarbij u meer van de omgeving te zien krijgt belangrijk om de kijker een idee te geven wat voor werk u uitoefent. Het beeld moet in één keer duidelijk maken waar u voor staat en wat u doet.

PASFOTO'S

Hoewel pasfoto's natuurlijk niet de uitstraling hebben van een echt portret, heeft u ze binnen uw bedrijf misschien wel regelmatig nodig. Bovendien gelden er voor veel landen heel specifieke regels en niemand ziet zijn foto graag geweigerd omdat hij niet aan de juiste regels voldoet. Daarenboven is ook snelheid dikwijls ook een belangrijke factor.

ONZE WERKWIJZE

01

OPNAMES

Ik zorg bij de opnames dat u volledig op uw gemak bent. Daarna maken we een volledige fotoreeks tot ik denk dat ik het juiste portret heb.

02

selectie

We kijken onmiddellijk samen naar de gemaakte portretten. We maken samen de keuze welk portret (portretten) er gebruikt wordt (worden). Als het gekozen portret volledig naar je smaak is, gaan we verder naar de retouche. Als je nog niet volledig tevreden bent, maken we een nieuwe set opnames. Dit proces herhalen we tot u hélemaal tevreden bent.

03

retouche

Ik zorg voor gebruiksklare foto’s die, waar nodig, extra gecorrigeerd worden zodat u er op uw allerbest uitziet, kleurechtheid, uitstraling, wegwerken van eventuele puistjes, kraaiepootjes, kleine wondjes, 

04

foto's

U ontvangt als afgewerkt product uw portret (ten) in een hoge resolutie van 900 dpi en in een lage resolutie van 300 dpi. Desgewenst kan er voor Social Media ook nog een versie van 72 dpi worden toegevoegd.

05

copyright

U ontvangt als opdrachtgever het onbeperkt gebruiksrecht voor alle portretten.

06

prijs

De prijs voor een enkel portet bedraag € 75 – een reeks van 3 portretten komt op € 150.
Een uitgebreide shoot met verschillende achtergronden en verschillende kledingstukken komt op € 395

WIl u graag een offerte of een boeking maken?

Aanvraagformulier

EN WE KUNNEN NOG MEER VOOR U DOEN !

Boost uw bedrijf nog verder

Naast portretfotografie kunnen we met onze evenementfotografie en bedrijfsfotografie een volledig uitgewerkt bedrijfsportret voor u maken en indien u over geen of een slecht functionerend website beschikt kunnen we er met een nieuwe website voor zorgen dat uw bedrijf echt in het oog springt.

EVENEMENTFOTOGRAFIE

JOUW EVENEMENT

Organiseert u een beurs, een receptie voor een personeelslid, een bedrijfsfeest, een teambuilding, ... ? Laat uw bezoekers achteraf nagenieten en verstevig uw band met hen
LEES MEER

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

JOUW BEDRIJF

Val op met een compleet eigen beeldbank van uw bedrijf. Pak uit met professionele foto's uw uw werkprocessen, personeel, producten, ...
LEES MEER

WEBDESIGN

WEBDESIGN

Bij ons bent u aan het juiste adres om al dat mooie beeldmateriaal te verwerken in een goed converterende website of webshop.
LEES MEER

we horen graag van jou !

Een vraag of speciaal verzoek?

Als creatieve fotograaf en webdesigner worden we graag geprikkeld door nieuwe uitdagingen. Neem gerust contact met ons op als je je zaak wil boosten en meer omzet wil realiseren. Wij werken jouw ideeën samen met je uit en zorgen voor een professionele uitstraling van je bedrijf.

Ons adres

Zend ons je boodschap