WEBDESIGN

  • Website
  • Webshop
  • Landingspagina
  • Photo storytelling
  • SEO (Search Engine Optimalisation)
  • Hosting & Domeinnaam
  • Onderhoud
Naar 5 sterren op Google

Je bent ondernemer en wil voor je klanten de hoogste kwaliteit?

Een efficiënte website met professionele foto's
is dan een absolute must !!!

Potentiële klanten kijken tegenwoordig eerst online. Daar moet je snel een goede indruk maken want de concurrentie zit maar een muisklik verder. Jouw producten en diensten moeten dus in het oog springen. Een goed webdesign en mooie foto’s zijn hier dus een absolute must. Een portret van jezelf, je bedrijf en wat je organiseert dienen er op en top professioneel uit te zien. Voor al deze facetten ben je bij ons aan het juiste adres!

5 sterren
Waarom kiezen voor ons?
Zoals elke webdesigner beschikken we over de skills om het technische, functionele en esthetische aspect van je website volledig te beheersen
Onze troef is jouw website voorzien van professioneel beeldmateriaal
VISUELE CONTENT

Tegenwoordig is een hoogwaardige visuele content onmisbaar. Een goede professionele foto kan veel alinea's tekst vervangen.

KRACHTIGE BEELDEN

Professionele foto's geven een complete impuls van de inhoud met de daarbij horende emotie voor je website, social media en drukwerk.

OPVALLEN IN JOUW BRANCHE

Mensen zullen je bedrijf heel snel herkennen en er een binding mee hebben als je werkt met professionele authentieke foto's.

VOLLEDIGE AANDACHT

Een bezoeker beslist binnen 2 seconden of hij verder leest op uw website. Professionele foto's geven hierbij vaak een belangrijke doorslag.

ZICHTBARE STIJGING

Het gebruik van professionele foto's kan tot een verdubbeling van de conversie op je website leiden en tot 50% meer offerte-aanvragen opleveren.

EVENT MARKETING

Door professionele foto's van je event te laten maken kan je deze inzetten in je social media en marketing. Je bindt klanten aan je en trekt nieuwe klanten aan.

De juiste bedrijfsuitstraling

Elk bedrijf is anders. Het is belangrijk om je verhaal online op de juiste manier te brengen:
  • Je kan opteren voor een landingspagina waarbij je je bedrijf online toont met de bedoeling dat je bezoeker contact met je opneemt om hem zo persoonlijk je beste diensten aan te kunnen bieden.
  • Misschien past een volledige website wel bij je. Je stelt je bedrijf uitgebreid online voor zodat de bezoeker zich al een goed beeld kan vormen en al vertrouwen heeft opgebouwd nog voor hij je echt ontmoet.
  • Misschien ben je wel beter af met een webshop waardoor je je verkoop een flinke boost kan geven.
Wij denken met jou mee en werken voor jou de beste formule uit.

Onze verschillende services

LANDINGSPAGINA

Je wil je bedrijf online tonen en kort aan je bezoeker uitleggen wat je bezigheden zijn en hoe je hem verder kan helpen. Je hoofddoel is hierbij dat je bezoeker contact met je opneemt voor verdere uitleg en afspraken.

WEBSITE

Je wil een unieke en professionele website zodat je opvalt in deze digitale wereld. Je wil dat je bezoeker een antwoord vind op al zijn vragen als hij je website bezoekt zodat je je bij een eerste contact al verder kan focussen dan je basisvaardigheden en hem onmiddellijk met een specifieke probleem kan verder helpen.

WEBSHOP

Je wil geen fysieke winkel of je wil de verkoop van je fysieke winkel uitbreiden. Dan is de webshop voor jou het beste idee, eventueel gekoppeld aan een informatieve website. Wij bouwen deze volledig op maat voor jou. Het enige waar jij moet voor zorgen is het product.

PHOTO STORYTELLING

Niemand leest graag heel veel tekst op een website. Doordat wij ook gespecialiseerd zijn in portret-, evenement-, en bedrijfsfotografie vatten wij uw bedrijf gevat samen in beelden. We zorgen dat een mooie fotocollectie jouw volledige verhaal vertelt.

SEO

SEARCH ENGINE OPTIMALISATION
Waarschijnlijk hoorde u er al van, het is dan ook een belangrijk begrip. Eénmaal je website of webshop gemaakt is, wil je natuurlijk ook dat zo veel mogelijk mensen hem bezoeken. Vindbaar zijn in het complexe web is niet gemakkelijk, maar u kan het met een gerust gemoed gewoon aan ons overlaten.

HOSTING & ONDERHOUD

Je dient je van de werking van je website zelf absoluut niets aan te trekken. Wij zorgen voor de registratie of overname van je domeinnaam en een goede betrouwbare hosting.
Daarnaast staan we ook in voor het onderhoud van je website zodat je website steeds online en up-to-date is.

Onze werkwijze

Een website waar u geen omkijken naar heeft

Contactgesprek

Wij bieden een gratis gesprek aan waar we alles samen bekijken en bespreken!

Betaalbaar

Onze websites zijn telkens prijs/kwaliteit heel erg toegankelijk.

Enkele projecten...

En we kunnen nog meer voor je doen!

Wij verzorgen al uw fotografie

Naast ons webdesign kunnen we met onze portretfotografie, bedrijfsfotografie en evenementfotografie een volledig uitgewerkt bedrijfsportret voor u maken zodat uw website er op en top professioneel uitziet.
Natuurlijk staan we zelf graag in voor de website, maar we kunnen ook de fotografie verzorgen als u uw eigen website maakt of niet bij ons host.

PORTRETFOTOGRAFIE

JOUW PORTRET

Met een professioneel portret kan uw netwerk in één oogopslag zien wie u bent en laat u meteen een sterke indruk achter.
LEES MEER

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

JOUW BEDRIJF

Val op met een compleet eigen beeldbank van uw bedrijf. Pak uit met professionele foto's uw uw werkprocessen, personeel, producten, ...
LEES MEER

EVENEMENTFOTOGRAFIE

JOUW EVENEMENT

Organiseert u een beurs, een receptie voor een personeelslid, een bedrijfsfeest, een teambuilding, ... ? Laat uw bezoekers achteraf nagenieten en verstevig uw band met hen
LEES MEER

we horen graag van jou !

Een vraag of speciaal verzoek?

Als creatieve fotograaf en webdesigner worden we graag geprikkeld door nieuwe uitdagingen. Neem gerust contact met ons op als je je zaak wil boosten en meer omzet wil realiseren. Wij werken jouw ideeën samen met je uit en zorgen voor een professionele uitstraling van je bedrijf.

Ons adres

Zend ons je boodschap